A TÁMOGATOTT PROJEKT A KISFALUDY TURISZTIKAI FEJLESZTÉSI PROGRAM KERETÉBEN VALÓSUL MEG. 

Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

Fejlesztésünk fő célja volt, hogy a Berény Panzió, mint turisztikai vonzerő közelében található kereskedelmi szálláshely általános minősége, szolgáltatási színvonalának emelése, bővítése és kapacitáskihasználtságának javítása megvalósuljon. Illetve másik fő szempontunk volt még a szálláshely működéséből származó árbevételek által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése is.

Szálláshelyünk szobáinak, közösségi tereinek bővítése és változtatása valósult meg.  Szobáinkat kényelmes, praktikus és modern bútorokkal szereltük fel. A szálloda 9 szobájába beszerzésre kerültek franciaágyak, szekrények, televíziókészülékek, hűtők, valamint 6 szobánk pótágyazhatóvá tétele miatt a fotelágyak.

Munkánk segítése céljából mosógép, mosogatógép és szárítógép megvásárlása is megtörtént. A vendégeink kényelmének növelése érdekében a földszinti szobákhoz 3 db kerti ülőgarnitúra szettet vásároltunk és a kertben is kialakításra került egy grillsütő-bográcshely. Az épület tetején egy exkluzív wellness részleget alakítottunk ki, melynek része egy faházban kialakított jakuzzi és szauna.

A panziót körülvevő 960 m2-es kert parkosítása és öntözőrendszer kialakítása is megtörtént.

A panzió fölszintjén 3 új szobát alakítottunk ki saját fürdőszobával. Az itt található apartmanokból kettőt konyhabútorral szereltünk fel, valamint a panzióban kialakítottunk egy közösségi reggeliztető helyet is.

Energiahatékonysági szempontból az összes nyílászárót kicseréltük és a teljes fűtési rendszer is korszerűsítésre került. A villamosenergia csökkentésére napelemet telepítettünk. A nyári hőség elviselése érdekében klímaberendezések telepítésére is sor került, amelyek szükség esetén az enyhébb hónapokban képesek a fűtés ellátására.

Honlapot alakítottunk ki, valamint egy foglalási rendszer is beszerzésre került.

A szálláshelyhez kapcsolódó bűnmegelőzési tevékenység támogatására és a vendégek biztonságának érdekében egy kamerarendszert és egy riasztórendszert üzemeltünk be.

Akadálymentesítés céljából a kertben kialakítottunk egy parkolót is, melyből egy – a bejárathoz legközelebb eső  a mozgáskorlátozottak számára van fenntartva.

Kedvezményezett neve: Fazekas Krisztina
Támogatott projekt címe: Berény Panzió fejlesztése
Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00285
Szerződött támogatás összege: 36 686 526 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 70,00 %

Ezen fejlesztésekkel vendégeink elégedettségét maximalizálni tudjuk és szállodánk színvonalának emelkedése is megvalósult, a 3*-os panzió minősítést is megszereztük.

A támogatott projekt befejezésének dátuma: 2020.01.11.