Üdvözöljük honlapunkon!

Családi vállalkozásunkat azért hoztuk létre, hogy aki eljön megismerje azt az életérzést amely minket azonnal megfogott ezen a csodálatos helyen…

Balatonberény kiválóan alkalmas fiataloknak, családoknak és időseknek egyaránt. A Balatoni régió egy kevésbé ismert része ez a kis település, pedig kevés ilyen szakasza van a Balatonnak, mint a Csicsergő szigetnek elnevezett csodálatos ingyenes partszakasz, mely madárvilágáról, valamint csodálatos növényvilágáról méltán volna híres. Csendes, nyüzsgés-mentes környezet, azonban Balatonmáriafürdőn – ami gyalog is könnyen elérhető – nyüzsgő éjszakai élet található (Black Magic és Delta Club).

Családbarát kerékpárutak – (Balatonberény Kerékpár barát település) a kapaszkodók, emelkedők hiánya miatt könnyebb tekerni, kisgyermekekkel is bevállalható kirándulás. Kulturális kikapcsolódás – 10 km-re lévő Keszthely, a történelmi belvárosával, a Festetics Kastéllyal és további 13 múzeummal igazi kulturális fellegvár.

A település hat kilométeres partszakasza mentén három, különböző igényeket kiszolgáló strand fekszik. Strandjaink egyike a Balaton-part legrégebbi és legtisztább fürdőhelyeinek, melyről a legkiválóbb strandoknak járó Kékhullám Zászló-minősítésünk tanúskodik.

Az aktív pihenésre vágyóknak túrázási, kerékpározási, lovaskocsikázási lehetőség nyílik a Marcali-hát legészakibb lankáink elterülő szőlőhegyen, ahol több évszázados hagyományokra tekint vissza a szőlőtermesztés és a borkészítés. a Kis-Balaton tőszomszédságában, a Zala folyó torkolatától néhány kilométerre fekszik.

Közeli gyógyfürdők: Marcali, Hévíz, Kehidakustány, Zalakaros

Panziónk címe és elérhetősége:

8649 Balatonberény, Béke u.55.

+36 30 708 5009
blade@blademotors.hu